Mi történik, ha nyerek?

Mi történik, ha nyerek?

🏆 Egy kis áttekintés, hogy lássuk mi történik a szerencséssel, akit kisorsol a gép és nyer az egyik játékunkban! 🥳

🧑‍⚖ A játékszabályzatban feltüntetett napon megtörténik a sorsolás a bizottság tagjainak jelenlétével. Gépi sorsolás keretein belül történik a sorsolás és mindig délelőtt.

✍️ A sorsoláson -nyereménydarabszámtól függően- sorsolunk egy nyertest és egy pótnyertest, ami lejegyzésre kerül a sorsolási jegyzőkönyvbe.

☎ Utána telefonon és e-mailben egyaránt felkeressük a nyertest a regisztrációkor megadott elérhetőségein.

Egy 70-es számról hívunk és ha netán elsőre nem veszitek fel, ne aggódjatok, többször próbálkozunk és ha visszahívtok, annak szintén örülünk! (Semmilyen esetben nem ismeretlen számról érkezik a hívásunk!)

💻 Az értesítő email egy nyereményjátékot szervező munkatársunk email címéről érkezik és tartalmaz minden szükséges információt, ami szükséges az átvétel lebonyolításához. Nem spames email cím és kifejezetten várjuk, hogy válaszoljatok rá!

❌ Nem adjuk oda másnak a nyereményt, ha nem vennétek fel elsőre/másodjára és nem válaszoltok rögtön az e-mailre. Többször ostromolunk, de 5 munkanapon belül válaszolnotok kell a megkeresések egyikére! A játékszabályzatban leírtak szerint kötelesek vagyunk többször felkeresni a nyertest, aminek mindig eleget teszünk.

🤳 Csak abban az esetben keressük fel a pótnyertest, ha a játékszabályzatban szereplő megkeresések sikertelenek az adott időintervallumon belül vagy a nyertes lemond írásos formában is a nyereményéről.

🔛 Miután valamelyik kommunikációs csatornán elértük a nyertest megbeszéljük Vele melyik átvételi módot választja.

📍 Át tudja venni a nyereményt a nyertes egy budapesti címen, de minden esetben biztosítunk postázási lehetőséget is, ami díjmentes a nyertesnek.

✍️ Mindössze egy átvételi papírt kell kitölteni számunkra a nyertesnek, ami azt igazolja, hogy megkapta/átvette a nyereményt. Ez a papír két példányban ki lesz állítva a nyereményjátkot szervező cég által. Egyik példány a cégé a másik a nyertesé.

🏢 Ha személyesen akar eljönni a nyertes, elküldjük Neki a pontos címet és a helyszínen kitölti a papírokat és megkapja a nyereményét.

📮 Ha postán kéri a nyereményt a nyertes, akkor benne lesz a csomagban mindkét papír. Továbbá egy előre megcímzett boríték is, ami arra szolgál, hogy a cég példányát vissza tudja postázni a nyertes. A jogszerű nyereményjáték folyamatának része ez a papír, ezért ez egy fontos lépés!

📨 Jelenleg egy levél postázása 160 Ft.-ba kerül (2022. október) – Ez az egyetlen költség, ami terheli a nyertest, ha postai úton kéri a nyereményét.

Ennyi az egész!